Loading...

Frumuseţe - Sfaturi pentru o viaţă mai bună


                                         Obiceiuri proaste vs obiceiuri noi!
Dragele mele, adevarul este ca toate gresim. Viata este dificila si nici una dintre noi nu poate face totul perfect. Incercati sa ganditi ca Frank Sinatra:" Regrete am avut cateva, dar prea putine sa mi le amintesc". Nu ramaneti cantonate in trecut. Preluati controlul, schimbati partile din viata care nu va plac sau care nu functioneaza asa cum va doriti, sau tot ceea ce va face nefericite.

Pentru inceput, renuntati la fumat. Doar stiti ca va imbatraneste pielea cu aproape 40% mai rapid decat in cazul nefumatoarelor si va reduce speranta de viata cu aproximativ 10 ani. Fiti active din punct de vedere fizic. Aveti nevoie de numai trei ore de exercitii fizice pe saptamana pentru a avea rezultate semnificative in 5 - 7 saptamani.

Radeti! Sincer si din toata inima. Reprezinta terapia pentru interiorul si exteriorul vostru. Va tonifica musculatura fetei, va imbunatateste circulatia sangvina in zonele care va fac pielea sa va straluceasca, incetinnd astfel aparitia ridurilor. Stiati ca 1 minut de ras intens autentic are acelasi efect de indepartare a stresului ca si 45 de minute de relaxare profunda?

Mai usor cu zaharul alb! Dietele noastre sunt atat de pline de zahar supraprocesat, incat se estimeaza ca 4 din 10 femei au niveluri neregulate ale zaharului in sange. Faceti parte dintre acestea? Mancati fructe multe pentru a obtine zahar natural ce nu se va depune sub forma de kilograme in plus!

Nu iesiti din casa fara protectie solara, indiferent de anotimp! Va puteti proteja prin simpla aplicare a unei creme ( sau fond de ten ) cu factor de protectie solara minimum 15, in fiecare zi, concentrandu-va pe zonele expuse zilnic: fata, gatul, mainile si pieptul.

Potrivit Nicky Jones, dietetician calificat si consultant manager in City, regenerarea celulara este maxima in timp ce dormiti. "Incercati sa dormiti pe spate, pentru a va creste circulatia sangvina la nivelul fetei si a lupta astfel impotriva ridurilor si a pungilor de sub ochi ".

Si nu uitati! Nu lasati pe maine ce puteti incepe azi.

7 lecţii de viaţă pentru a deveni o femeie puternică

Prima lecţie de viaţă a unei femei puternice.
Povestea unui trup şi-un suflet îmbătrânit.
Am nevoie să mă asculte cineva ACUM!
M-am săturat să caut pe net diete, nu reuşesc să slăbesc, să mă simt bine în propriul corp, sunt lipsită de încredere în sine, am nevoie de ajutor.
Am rugat-o pe tipă să ne arate cum arată o zi din viaţa ei şi iată-i meniul:
Dimineaţa şi-o începe cu trei cafele şi vreo 6 ţigări. Şi pe parcursul zilei baga în ea ce-i pică la mână, dacă n-are nimic prin frigider, coboară şi-şi ia sanvişuri foarte gustoase şi cartofi prăjiţi, după care serveşte câte-o cola ca să-şi potolească setea.
Iarăşi serveşte o cafea sau un cappucino şi câte-o plăcintă gustoasă de la patiserie.
Peste doar câteva ore o apucă din nou foamea şi se opreşte la restaurant unde serveşte ca aperitiv acel blat de pizza, numit caccia însoţite de brânzeturi şi şuncă crudă, după care trece la paste cu brânzeturi sau alte specialităţi ale zilei. Crezi că se ridică de la masă fără desert? O felie de tort cu ciocolata e întotdeauna bine venită. Pleacă mulţumită…
Dar seara iarăşi îşi cere drepturile şi fata noastră mănâncă ce apucă de prin frigider.
Fructe, biscuiţi, plăcinte, nuci, sucuri carbogazoase, iaurturi cu cereale şi aşa mai departe. Unda poţi ajunge cu aşa un stil de viaţă?
Ea acuza stări de depresie, lipsa de încredere în sine, lipsa motivaţiei şi a poftei de viaţă. Cum să ai chef să mai trăieşti dacă trupul tău se chinuie pe durata întregii zile să digere rahaturile ce tocmai le-ai inghitit? De unde să ai pielea curata şi trupul ferm? Din meniul de mai sus? E imposibil! Unde-s legumele? Unde-s fructele?
Unde-i mişcarea? Ceaiurile din plante? Meditaţia? Bună dispoziţie? Energia?
Şi-acum nu-ţi mai spun că fata noastră nu face sport, nu meditează, nu citeşte decât reviste, nu lucrează, nu are o relaţie, nu se îngrijeşte de cum arată şi alte nuduri…
Prea puţină libertate, prea multă manipulare, prea multă prostie.
Nu există scuze pentru o viaţă trăită prost. Nu se poate ca-n era informaţiei tu să nu ştii cum să-ţi înfrumuseţezi şi îmbogăţeşti viaţa, eu nu cred că îţi lipseşte informaţia, ci inspiraţia şi motivaţia. Unii sunt motivaţi să mănânce, nu să slăbească, aşa cum susţin şi asta o poţi observa din felul în care trăiesc în fiecare zi.
Câte seriale urmăreşti?
La câte liturghii participi pe săptămână?
Câte ore munceşti pe zi la job-ul tău?
Câte alte sarcini ai de îndeplinit pe zi?
Cât shopping faci?
La câte cafele ieşi cu prietenii?
La câte cozi stai zilnic?
Cât timp petreci în trafic?
Câte guri ai de hrănit?
Cât visezi cu ochii deschizi?
Câte ore dormi pe noapte?
Cât timp petreci pe facebook şi alte canale de comunicare?

Şi-acum zi-mi cât timp îţi rămâne pentru tine? Câte ore petreci ca să te dezvolţi personal?
Câte ore pe zi faci sală?
Câte ore citeşti şi aplici tot ce înveţi?
Cât timp cauţi să-ţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă?
Câte ore meditezi?
Câte ore de dezvoltare personală ai? 200? 300?
Câte ore iubeşti?
Câte ore pictezi, dansezi?
Păpuşă frumoasă ce eşti, nu-ţi dai seama că viaţa ţi-a scăpat din mâini?
Click pe linkul următor pentru a descărca articolul  întreg în format PDF: Sapte lectii de viata pentru a deveni o femeie puternica (786)
Click pe linkul următor pentru a descărca o imagine ce conţine un tabel de alimente (calorii, proteine, lipide, glucide. Cantităţile din acest tabel sunt exprimate pentru 100 de unităţi (100g sau 100 ml. pt. lichide). Pentru lipide, glucide şi proteine, cantităţile reprezintă grame): Tabel alimente (calorii, proteine, glucide, lipide) (481)   
O persoană normală, ce nu face un sport de performanţă sau alte tipuri de efort fizic intense, are nevoie, în medie, de aproximativ 2000 calorii pe zi. În funcţie de acest număr îţi poţi calcula caloriile folosind tabelul din imaginea ce o poti descărca dând click pe linkul de mai sus.